

embody • in site 2023

International Performance Art Symposium

W Workshops

Lecture / Presentations

F Flexible Time

## Week One - Online Workshops and Lectures

Monday, September 11	Tuesday, September 12	Wednesday, September 13	Thursday, September 14	Friday, September 15
		9:30 – 10:00am CST 16:30 – 18:00 CET Isabel León 90min Online Workshop		9:30 – 10:00am CST 16:30 – 18:00 CET Isabel León 90min Online Workshop
13:00 1:00pm ccr	12:00 1:00pm ccr	13:00 1:00pm ccr	12:00 1:00mm 557	12:00 1:00mm 557
12:00 - 1:00pm CST 19:00 - 20:00 CET	12:00 - 1:00pm CST 19:00 - 20:00 CET	12:00 - 1:00pm CST 19:00 - 20:00 CET	12:00 - 1:00pm CST 19:00 - 20:00 CET	12:00 - 1:00pm CST 19:00 - 20:00 CET
Jelili Atiku Facilitated by ieke Trinks 60min Lecture	Emily Peasgood Facilitated by Martine Viale 60min Lecture	Becs Epstein Facilitated by Carron Little 60min Lecture	selina bonelli Facilitated by Beau Coleman 60min Lecture	Beau Coleman Facilitated by Carron Little 60min Lecture
Online	Online	Hybrid	Online	Online
1:30 - 3:00pm CST 20:30 - 22:00 CET	3A 1:30 – 3:30pm CST 20:30 – 22:30 CET	1:30 - 3:00pm CST 20:30 - 22:00 CET	1:30 - 3:00pm CST 20:30 - 22:00 CET	4 1:30 – 3:00pm CST 20:30 – 22:00CET
Paul Couillard	Kineret Haya Max	Paul Couillard	Community Gathering	Happy Hour
90min Online Workshop	90min Online Workshop	90min Online Workshop	60min Open Session	60min Open Session
Online		Online		



embody • in site 2023

International Performance Art Symposium

W Workshops

Lecture / Presentations

Flexible Time

## Week Two - Online Workshops and Lectures

Monday, September 18	Tuesday, September 19	Wednesday, September 20	Thursday, September 21	Friday, September 22
9:30 - 11:00am CST 16:30 - 18:00 CET	9:30 - 10:00am CST 16:30 - 18:00 CET			
Isabel León	Isabel León			
90min Online Workshop	90min Online Workshop			
12:00 – 1:30pm cst 19:00 – 20:30 cet	12:00 - 1:30pm cst 19:00 - 20:30 cet	12:00 - 1:30pm cst 19:00 - 20:30 cet	12:00 – 1:30pm cst 19:00 – 20:30 cet	12:00 – 1:30pm cst 19:00 – 20:30 cet
Daniela Beltrani Facilitated by Beau Coleman 90min Lecture	Marita Bullman Facilitated by Martine Viale 90min Lecture	Godwin Constantine / Theertha Facilitated by ieke Trinks 90min Lecture	Anette Friedrich Johannessen Facilitated by Charlien Adriaenssens 90min Lecture @WORM	Daisuke Takeya Facilitated by Carron Little 90min Lecture
1:30pm - 3:00pm cst 20:30 - 22:00 CET	3B 2:00pm - 3:30pm cst 21:00 - 22:30 CET	1:30pm - 3:00pm cst 20:30 - 22:00 CET	2:00pm - 3:30pm cst 21:00 - 22:30 CET	2:00pm - 3:30pm cs7 21:00 - 22:30 CET
Paul Couillard	Kineret Haya Max	Paul Couillard	Sun Lynn Hunter	Kineret Haya Max
90min Online Workshop	90min Online Workshop	90min Online Workshop	Facilitated by Carron Little 90min Lecture	90min Online Workshop
2pm CST / 21:00 CET  Ana Hedenstrom  90min Lecture		2pm CST / 21:00 CET  Dr Anna Dako  90min Lecture	@Hyde Park Art Center	Happy Hour 60min Open Session



embody • in site 2023

International Performance Art Symposium

- C Chicago Festival Times
- Tech Rehearsals Times
- R Rotterdam Festival Times

Week Three - Live A	R Rotterdam Festival Times			
Saturday, September 23	Tuesday/Wednesday	Thursday, September 28	Friday, September 29	Saturday, September 30
1pm – 3pm CST	T 12noon – 2pm CST 19:00 – 21:00	C 3pm – 5pm CST	C 3pm – 5pm CST	1pm – 3pm cst
INTER-CITY: LIVE ART FESTIVAL	Sign up for tech 1.	ON THE STREETS: LIVE ART FESTIVAL	ON THE STREETS: LIVE ART FESTIVAL	INTER-CITY: LIVE ART FESTIVAL
Curated program by ieke Trinks & Carron Little	<ul><li>2.</li><li>3.</li></ul>	Opt-in to perform	Opt-in to perform	Curated program by ieke Trinks & Carron Little
@Palmer Square Park	4.			@Horner Park
R 20:00 - 22:00 CET	8am - 10am CST 14:00 - 17:00 CST	7pm – 9pm cst	R 7pm – 9pm cst	R 20:00 - 22:00 CET
INTER-CITY:		ON THE STREETS:	ON THE STREETS:	INTER-CITY:
LIVE ART FESTIVAL	Sign up for tech	LIVE ART FESTIVAL	LIVE ART FESTIVAL	LIVE ART FESTIVAL
Curated program by ieke Trinks & Carron Little	1.	Opt-in to perform	Opt-in to perform	Curated program by ieke Trinks & Carron
	2.			Little
	3.			
	4.			
	4.			